Begroting

Wij hebben in 2014 ruim € 10.000,- vergaard door particuliere donaties en subsidies van de Poolse ambassade, het Pools ministerie en  de gemeente Breda. De fondsen hebben wij volledig besteed aan onze Culturele Picknick, de viering van 70 jaar bevrijding van Breda en aan dansavond Andrzejki. Deze activiteiten gaan we in de komende jaren wederom organiseren.

Verder hebben wij plannen voor het vertonen van films, het geven van historische lezingen, het houden van boekbesprekingen, het verzorgen van muzikale optredens, het organiseren van dagtochtjes naar Nederlands werelderfgoed als de molens van Kinderdijk en het organiseren van sportieve kindervakanties naar Poznan in samenwerking met de scouting aldaar.

Wij hopen middels dezelfde bijdragen als in 2014, aanvullende subsidies van Nederlandse ministeries en de EU en middels  sponsoring door het bedrijfsleven komend jaar rond de

€ 20.000,- te vergaren. Onze fondsen zullen dan in 2015 voor de helft worden gespendeerd aan onze Culturele Picknick, de viering van 71 jaar bevrijding van Breda en aan dansavond Andrzejki. De resterende € 10.000,- hopen we te kunnen spenderen aan eerdergenoemde plannen en aan activiteiten die we in samenwerking met stichting Scena Polska (Pools Podium) willen organiseren.