Warsaw 44

unnamedStichting Serce Polski propageert en ondersteunt de activiteiten van Pools Podium (Scena Polska) www.poolspodium.nl.
Doelen van beide stichtingen liggen in elkaars verlengde. Wij hopen de samenwerking tussen beide stichtingen uit te kunnen bouwen met gezamenlijke presentaties van mooie theaterproducties en films aan Pools en Nederlands publiek.
Stichting Pools Podium (Scena Polska) is in 1992 opgericht met het doel om de Poolse cultuur te promoten in de breedste zin van het woord. In de loop van de jaren zijn er tal van evenementen in Nederland georganiseerd, zoals theatervoorstellingen, filmfestivals, concerten, cabaret, etcetera. Daarnaast promoot Pools Podium ook de Nederlandse cultuur in Polen door de organisatie van Nederlandse culturele dagen, tournees van Nederlandse artiesten en de vertoning van Nederlandse films in Poolse bioscopen.

De vrijwilligers en het bestuur van Serce Polski nemen regelmatig en met veel plezier deel aan activiteiten van Pools Podium.
Namens Pools Podium nodigen wij u allen uit om op 25 januari 2015 in bioscoop Euroscoop in Tilburg de vertoning van de Poolse film “Warsaw 44” bij te wonen.
Film “Warsaw 44” – 25.01.2015 in Euroscoop Tilburg
Kaarten worden verkocht aan de kassa van de bioscoop. Aanvang om 15:30. Meer binnenkort op: www.euroscoop.nl